Round Square Exchange Opportunities for Winter 2018
한일규
2018-05-18

Dear CheongShim students,

If you are interested in doing a Round Square exchange with a school in the US, Canada, or the UK, please check the attached list of schools.  These schools are able to receive you during the 28 December 2018 ~ 25 February 2019 period when Cheongshim has a winter vacation.   If you are interested, please fill out the initial application form with permission from your parents.

Once you choose a school and make your initial application, we will contact the school to see if they have a student willing to do an exchange with you.  The process of coordinating could take months.   Therefore, you should apply soon.

Round_Square_Exchange_Application.docx Round_Square_Exchange_Application.docx   다운로드 수 : [ 80 ]
Winter_RS_Exchange_Schools_(1).pdf Winter_RS_Exchange_Schools_(1).pdf   다운로드 수 : [ 108 ]

브라우저 보안 업데이트로 인한 다운로드 불가 시, 다운로드 안내

엣지 : edge://settings/content/insecureContent [클릭 후 주소창에 붙여넣기]

크롬 : chrome://settings/content/insecureContent [클릭 후 주소창에 붙여넣기]

위 주소로 접근하셔서 허용 부분에 학교 도메인()을 넣고 저장하시면 다운로드가 가능해집니다.