Round Square Exchange Opportunities for Winter 2018
한일규
2018-05-18

Dear CheongShim students,

If you are interested in doing a Round Square exchange with a school in the US, Canada, or the UK, please check the attached list of schools.  These schools are able to receive you during the 28 December 2018 ~ 25 February 2019 period when Cheongshim has a winter vacation.   If you are interested, please fill out the initial application form with permission from your parents.

Once you choose a school and make your initial application, we will contact the school to see if they have a student willing to do an exchange with you.  The process of coordinating could take months.   Therefore, you should apply soon.

Round_Square_Exchange_Application.docx Round_Square_Exchange_Application.docx   다운로드 수 : [ 60 ]
Winter_RS_Exchange_Schools_(1).pdf Winter_RS_Exchange_Schools_(1).pdf   다운로드 수 : [ 76 ]